16.4.2012

Viisi-viikkoiset

Nyt minä vihdoin ja viimein olen päättänyt, että millaiset viralliset nimet kukin rakkaus-pakkaus saa! Itse henkkohtaisesti tykkään keksimistäni nimistä kovasti. ;-)

Pennut kehittyvät ja joka päivä vahvistuu kunkin oma yksilöllisyys ja persoona. Luonteiltaan pennut ovat erilaisia ja samanlaisia. Niillä on selkeästi erilaisia mieltymyksiä, lempipaikkoja ja tapoja toimia.

Tässäpä lyhyet(!) esittelyt kustakin syntymäjärjestyksessä. ;-)

Uno eli Benjin Bundle'O'Love





Bundle'O'Love- Uno on niin suloinen, niin komea ja hellyyttävä. Se on ihan semmoisen rakkaus-pakkauksen näköinen. Siksi se saa nimekseen Bundle of Love. =)

Uno on erittäin leikkisä! Se on kovin touhukas ja meneväinen. Se uskaltaa rohkeasti mennä itsekseen tutustumaan uusiin paikkoihin, mutta tykkää ennemmin viettää aikaa riehuen muiden kanssa. Itseasiassa Uno ja Hugo kulkevat paljon kahdestaan ja pojilla tuntuukin olevan kaikinpuolin yhteisymmärrys. Poitsuilla on hyvin samankaltainen meininki, Ville Vallattomia, molemmat! Ulkonäöllisesti Uunoliini on oikeasti tosi komea. Siihen on tullut selkeästi isänsä kauniita piiiiiitkiä linjoja. Raajat ja kropan malli ovat tyypikkään itämaiset. Samoin kuin Unnukan pää on muihin poikiin verrattuna tosi komea ja kolmiomainen. Simmut näyttäisivät myös kauniin mantelisilta muodoltaan.


Masi eli Benjin Bam Baaram





Bam Baaram- Masi tulee tulevaisuudessaan jakamaan kodin tiikerin ja bengalin kanssa. Lisäksi Masin kodissa on itämaisia vaikutteita. Siksi sille sopi mielestäni parhaiten semmoinen itämaisvaikutteinen nimikin.. Joten Masi saa nimekseen Bam Baaram. =)
Masi on yhäkin sellainen kuin taisin aiemminkin kirjoitella. Se on selkeästi muuta porukkaa itsenäisempi. Se on kontaktin haluinen ihmisen suhteen ja toisten kanssa leikkimisen sijaan.. se pyydystää mielellään esim. ihmisen varpaita. Isänsä tavoin Masi tuntuu tykkäävän "olkapää-elämästä". Kyllä Masi leikkii muidenkin kanssa, mutta se on muita enemmän osoittanut kiinnostusta esim. kissanleluihin.


Pikku-Peikko eli Benjin Baia Ballad

 



Baia Ballad- olin mietiskellyt erilaisia nimivaihtoehtoja pennuille, ennen kuin ne olivat edes syntyneet. Nimet ovat minulle sellainen heikko kohta. Niillä pitää aina olla jotain syvempää merkitystä. Baia Ballad oli sellainen nimi, jonka olin päättänyt antaa, jos vain sopiva yksilö syntyisi. Peikkis on niin kaunis, sointuisa kuin balladi. Sisar hento kaunoinen. Sille sopii täydellisesti nimi Baia Ballad.  =)
Peikkis on kovin suloinen pikku-likka. Se vaikuttaa vähän muita rauhallisemmalta. Viihtyy erittäin hyvin minun sylissäni ihan vain siliteltävänä. Peikkis tuntuukin tykkäävän hellittelystä aivan erityisesti. Peikkis on utelias uusien ympäristöjen suhteen ja onkin melkoisen itsenäinen/rohkea liikkumaan ihan itsekseenkin. Peikkis tykkää kyllä kovasti leikkiä sisarustensa kanssa ja osaakin pistää kunnolla kampoihin myös isokokoisille veljilleen.


Hugo eli Benjin Boumerange

 




Boumerange- Tätä nimeä jouduin miettimään pitkään, ennen kuin keksin. Hugo on niin vauhdikas sinkoilija, että sille piti keksiä vastaava nimi. Koska se kuitenkin tykkää myös singota syliin, nimi lopulta tuli kuin itsestään. Bumerangi sinkoaa vauhdilla ja tulee takaisin. Siispä Hugosta tulee Boumerange. =)
Hugeliini on hyvin samantyyppinen poika kuin Uno. Vauhdikas erittäin leikkisä ja koko ajan menossa jonnekin. Huge tulee varmasti viihtymään tulevassa kodissaan kahden rälläävän kissakaverinsa kanssa. Varokaa vain, tiedossa on myttyisiä mattoja!! =D


Neiti Söpö eli Benjin Bombina

 



Bombina- Mietin alusta asti, että Neiti Söpölle täytyy antaa semmoinen luonteikas nimi. LaBomba oli mielessäni pitkään, mutta ihan loppuun asti se ei iskenyt. Varsinkaan, kun se ei ala B-kirjaimella. Lopulta tämäkin ratkesi. Sööttiksestä tulee Bombina. =)
Sööttis on aivan erilainen kuin sisaruksensa. Se on yhäkin, kuten aiemmin olen kirjoitellut, itsetietoinen. Se todella tietää mitä haluaa! Ja jos se ei ole tyytyväinen niin sen kuulee. =D Aivan kuten ihan sen syntymän jälkeenkin. Se seuraa minua täällä jokseenkin kuin hai laivaa. Ja heti kun kiinni saa, se kiipeää jalkaani myöten syliini/olkapäälleni. Sieltä se sitten katselee muiden menoa. Se tykkää kovasti silittelyistä. Ja sen toinen erityispiirre on se, että se on tosi kiinnostunut siitä, kun sille juttelee. Se tillittää suoraan silmiin ja kääntelee päätään kuunnellessaan. Silloin kun Sööttis ei ole sylissä, se kyllä leikkii muiden kanssa. Ja jälleen.. jos joku käy liikaa Sööttistä kiusaamaan se kyllä sanoo tiukasti kiusantekijälle, että nuin ei saa tehdä! ;-) Sööttis on itseasiassa myös erittäin rohkea. Meidän Isakkiakin se kävi pyydystämään.. ja se joka Isakin tuntee, tietää, että täytyy olla aika sisukas kissa, että uskaltaa niin tehdä!


Ja jälleen paaaaljon lisää kuvia löytyy galleriasta!
Kuvissa vaihtelun vuoksi vähän sunnuntai-fiiliksiä.. eli useita unisia katteja! =D


Briefly in english. ;-)


I have finally decided wich official names each of our little ones will get.

Uno will be Benjin Bundle'O'Love. He is such a sweet, adorable little boy. He is very active and playful. Very similiar in his actions as his brother Hugo.

Masi will be Benjin Bam Baaram. He is very curious and likes to play with people and toys. He is clearly more independent than his brothers. 

Pikku-Peikko will be Benjin Baia Ballad. She is so tender, so beautiful. She is like a ballad. She is perhaps a bit serene compared to her sislings. Very affectionate and playful amongst her sislings.

Hugo will be Benjin Boumarange. He is very active, extremely playful. Running around and attacking his sislings. Having a great deal of fun.

Neiti-Söpö will be Benjin Bombina. She is very determined. Very strong minded. She loves to climb on my shoulders or my lap. There she sits and listens to me very carefully.

Lots of pictures in the gallery! This time the cats are doing what they do best. Relax. =D 


Lillan ja/ and Afi

Lilianteri on ollut aivan mahdottoman hieno äiti. Meillä käy hurja vilinä ja vilske, kun Lillan näyttää pennuille miten oikeasti leikitään. Lillan selkeästi nauttii pentujensa seurasta ja huolehtii tarkkaan niiden tarpeista. Lillan ei kuitenkaan enää joudu yksin pentuja huoltamaan. Olen antanut Afinkin osallistua hoito-toimiin. Afi tykkää pennuista kuin omistaan. Huolella se hoitaa ja hakeutuu pentujen viereen nukkumaan. Ovat siis kuin yhtä isoa, onnellista perhettä. Myös Afi on hurjan innostunut leikkimään pentujen kanssa. Ja Lillanin kanssa yhdessä näyttävät isomman mallia siitä miten kämppä pistetään riehuen ylösalaisin. ;-) Simka tulee pentujen kanssa myös hyvin toimeen. Mutta pennut ovat vähän olleet sitä mieltä, että siinä kohtaa kun Simka hyökkää päälle on parasta juosta ja paeta! Voisikohan tämä johtua siitä, että Simka todella tykkää vapaasta ruokinnasta, joka pentujen myötä on tullut myös hänelle mahdolliseksi?!


Lillan is a great mom! She is taking remarkably good care of the kittens. She is now having a constant help from our Afi. Afi adores the little ones and gives them a great role model. Since he is so caring and adapting. They are both playing with the kittens and showing them how to mess up the whole house with extreme running episodes. ;-) Simka is also very interested in the kittens. But whenever he decides to participate the play, and jump on the kittens.. it seems to cause this effect: run and hide. I wonder if this is because, Simka is enjoying the free food always available for the kittens?!






Ei kommentteja: