10.4.2012

Oiskohan se päivityksen aika??

Nih.. nyt on ollut vähän kiirettä ja meininkiä. =D
Mutta tässä se vihdoin on. 4-viikkois-päivitys.

Hyviä ja huonoja uutisia. Huonot eka. Meille on iskenyt pöpö. Silmätulehduspöpö ja masupöpö. Parilla pennulla silmät ovat vähän rähmineet, joten ovat nyt simmutipalla. Ja parilla toisella pennulla on masutauti. Siihen käytiin hakemassa eläinlääkäristä ab. Joten melkein kaikki pennut ovat nyt jollain kuurilla. hmm..

Muuten pennut voivat hyvin. Viime viikolla meni jo parilla pennulla 500g painoraja rikki!! Ovat siis isoja pikkuisia. Lillanilta on riittänyt hyvin maitoa joten painot vain nousevat. Pentuset kehittyvät silmissä. Nyt laitetaan korvat kiitoasemiin ja sitten juostaan jo oikeasti. Varoa saa jo askeleitaan ja ovea sulkiessa täytyy olla huolellinen, ettei vain kukaan ole ehtinyt oven väliin.

Kaikki ottavat kontaktia ja kiipeävät syliin, hyökkäilevät varpaisiin ja sormiin kiinni, nuolevat ja purevat! =D Elämän iloisia hetkiä on tiedossa, kun viettää aikaa vaavien kanssa. Aivan mahtikakaroita kaikki!!

Kiinteä ruoka ei toistaiseksi ole vielä kelleen muulle kelvannut kuin Pikku-Peikkikselle. Mutta mikäpä kiire, kun maitobaari toimii niin hyvin vielä. Vessalaatikko ilmestyi pari päivää sitten pentulaan ja arvatkaapas kuka sen ensimmäisenä käyttöönotti?!! Pikku-Peikko tietysti. Sinne se meni äsken kaivamaan ja pisutti sinne just niin kuin ihan oikean kissan pitääkin!

Nyt peukutetaan vain että saadaan pöpöt taltutettua ja voidaan muuttaa pennut alakertaan. Saavat enemmän turvallista temmellystilaa ja pääsevät kunnolla tutustumaan perheen muihin kissoihin. Ehkäpä viikonloppuun mennessä voidaan siirto jo tehdä!

Here it finally is. 4-week update. Little ones have grown enormously. Biggest of them are already more than 500grams. They are developing so fast. Already running, chasing each other and enjoying life. Also very keen on playing with my fingers and toes, following me where ever I go. Lovely company. A time spent with them is a time spent well!!


We have been a bit unlucky lately though. Little bit of opthalmitis and stomach flu. But nothing a little bit of antibiotics wouldn't do.


They still aren't eating solid food. When the walking milk-pub has such a good service.. why bother! =D They received their first litter-box yesterday. And guess who already started using it (in the actual way it is meant to).. Pikku-Peikko of course!! =D Such a big girl!

Lisää Kuvia/More Pictures





























Ei kommentteja: