15.5.2010

Benno 11vko

Siis miten tää aika menee näin nopeasti? :D Benno mukamas vasta tuli ja nyt se on ollut meillä jo peräti 3viikkoa ja 1 päivän. Punnasin huvin vuoksi 11 viikkois painon: ruhtinaalliset 6,4kg. Eli hidasta, mutta varmaa kasvua on tapahtunut. Kyllä se vielä on semmoinen palleroinen, mutta kasvu näkyy mahan ja maan välisessä etäisyydessä. Eli jalat on kasvaneet korkeutta.

Käytiin tosiaan eläinlääkärillä eilen. Benno käyttäytyi loistavan hienosti!! Se ei osoittanut mitään jännittämisen merkkejä. Päinvastoin kävi tutkimassa koko aseman itsekseen. Ja sillä välin kun Mioon piikitettin rabiekset pikku poitsu kävi kaatamassa roskiksen. :D
Helsinkiläismaastoja ja kaupunkielämää ollaan käyty pojun kanssa ihmettelemässä. Mutta vielä ei olla ihan keskustan hulinoihin ehditty. Tosi hienosti se suhtautuu uusiin tilanteisiin. Ollaan harrastettu sitä, että mennään johonkin turvalliseen paikkaan istumaan ja katsellaan siitä ihmisten, pyörien ja autojen menoa. Benno makailee jossain lähettyvillä, saattaa välillä käydä moikkaamassa minua ja sitten haistelemassa ympäristöä. Mutta mitään se ei ole säikähdellyt ja se osaa hienosti rauhoittua ihan vain katselemaan ympäristöä.

Itse rokotukseen Benno ei reagoinut mitenkään. Istui vain ja katsoi minua silmiin. <3 Se on niin ihana pieni mies!

Hyviä uutisia saatiin eläinlääkäristä Mion suhteen. Kynsi-kammotus on nyt niin hyvässä kunnossa, että tossu saatiin laittaa eläkkeelle. Ollaan nyt nautittu hienoista keleistä ja viuhahdettu ulos ilman tossua. IIIIIHANAA! :) Siinä olikin aina operaatio jalan paketoiminen ja tossuttaminen ennen lenkkiä.

Huonoja uutisia puolestaan saatiin Bennon suhteen siinä, että eläinlääkäri ei löytänyt kuin yhden kiveksen. :( Mä oon kyl ollut tuntevinani niitä kaksi. Mutta ehkä se lääkäritäti kuitenkin oli Bennosta sen verran jännä, että tapahtui "plup"-ilmiö. ;D Noh.. toivotaan parasta, että ilmaantuisi toinenkin ajan myötä. Aikaahan tässä vielä kuitenkin on.

Niin.. kävin miekin sitten siellä lääkärissä eilen.. (ei tarvinnut edes kaveria lainata ääneksi, kun yksityiselle saa ajan varattua netissä.. WoW). Vielä pitää jatkaa 5 päivää hiljaisella linjalla. Lääkäritäti sanoi, että neitin pitää nyt harrastaa mykkäkoulua lääkärin määräyksestä. Lääkkeitäkin sain muutaman kymmenen euron edestä. Ja niitä popsiessa on röörit sen verran auenneet, että tänään pystyi sanomaan hyyyyvin hentoisella äänellä Bennolle "Hieno poika", kun se teki hienosti hätänsä ulkona. :D Jippii.. ehkä ensi viikolla olen taas äänekäs!

Kissoille on varattu aika viikon kuluttua perjantaiksi. Eli Simkasta tulee 21. päivä kastraatti. Käytinkin sen äsken ulkona, kun se aika selväelkeisesti on sitä tässä vaatinut.. ulos pääsyä. Partsilla tykkäävät olla molemmat kovasti.

Huomenna lähdetäänkin sitten kevään ensimmäisiin maastohommiin. Tän tauteilun vuoksi vähän lykkääntyneet alkuperäisistä aikatauluista maastoilut. Mutta nyt on yleiskunto jo sen verran pätevä, ettei maastoilulle ole estettä. Ja ääntähän siellä ei onneksi tarvi. Pääsee pojat kirmaamaan vapaana korpeen. Mä pääsen laukoo kameralla. Ja vihdoin vesilintuja bongaan. Kivaa. :)

Nyt täytyis tarkistella kevään viimeiset kokeet, antaa oppilaille numerot ja siivota. Onhan tuota pölyä tuottamassa (kuten veljeni lohkaisi) kaksi collia, yksi colli-ee ja kaksi bee-collia. :D Ihania ovat yhtäkaikki.

1 kommentti:

raksu kirjoitti...

Hyvää maastoilu reissua! Oon kyllä vähän kade! Itekkin haluis pois kaupungista kun KESÄKIN on jo täällä! :)