25.4.2010

Action Sunday

Meidän pieni punainen tasamanian tuholainen on IIIHANA. Ensimmäinen tihutyö voidaan listata. Tapahtui tänään kyläreissulla. Tihutyö #1. Velipojan nettipiuhan rei'itys. :D

Pojassa on muuten potkua. Se ei turhia pehmoile ja on sen jo useampaan kertaan isoille pojuille näyttänyt. Tässä on ollut varsinainen kyläily ja menopäivä ja poitsu on pirteästi ja mitään pelkäämättä touhunnut koko päivän. Että mä ootan innolla mitä kaikkea me vielä päästään tekemään. Kun tietää, että tossa pojussa on ytyä ihan varmasti kaikkeen ja se on ihanan itsevarma ja itsenäinen.

Hauskahko yksityiskohta karvaisen perheemme elämästä lienee se, kun Bennolle sattuu vahinko tänne sisälle. Tällöin Afi on ensimmäisenä paikalla ja hurjasti touhottaen se yrittää peittää viereisillä sanomalehdillä vahinkoa ja kuultavissa on seuraavat ajatukset: Hei camoon voisko joku opettaa tolle uudelle tulokkaalle missä vessa on?!

Eräänlaisen liikenneonnettomuuden uhri. ;)


PetExpossa meni hyvin. Feel-X kissat menestyivät. Siitä voinee lukea pian tuolta--> http://www.stelmos.vuodatus.net/
Ja ystäväni kanit kääpiöluppa Esme ja oma kasvattini hermeliiniluppa Aiko menestyivät erittäin hyvin PET-näyttelyissä. Aiko sai 93p (pientä miinusta karvanlähdöstä), mikä on siis tosi hyvin. Ja mikä minut kasvattajana tekee erittäin iloiseksi.. Aiko sai KUMA:n (kunniamaininnan) käsiteltävyydestä. :) Jippei. Ne pentululluttelutunnit vuoden takaa olivat tosiaankin sen arvoisia.

Aiko.


Esmepä meni sitten olemaan paras baby-naaras 95:llä pisteellä ja koko näyttelyn 120:stä kanista toiseksi paras ansaiten siten PPK2:sen. Onnea sinne puppeloille vielä!

Esme.

Ei kommentteja: