3.4.2010

Nomppu 2vee




Eilen Noam Nomparelli Noppana täytti 2 vuotta. Komean pojan pään menoks on kovasti suunnitelmia tälle alkaneelle kolmannelle elinvuodelle. Jos sais käytyä lonkka- yms kuvissa, luonnetestiäkin on pohdittu ja agilityssä mennään varmaan kilpailemaan (jos hihnan toinen pää oppii ohjaamaan). Näyttelyissäkin meitä tullaan varmaan näkemään.

Toinen iso uutinen on se, että vihdoin ja viimein aiemmin mainittu pikkuveli Simkalle laskeutui meidän pienelle planeetalle. Eli talossa on nyt ihka oikea Siamilainen. Zezen Addictive Affair (Kasvattajan antama lempinimi: Aku).



Ja Addictive se oikeasti on! Se on niin kaunis, että sitä voisi katsella vaikka kuinka. Meillä ensimmäinen päivä meni hajunvaihdossa. Nyt ollaan sitten oltu jo tekemisissä koko lauman kanssa. Vielä ei kukaan pääse kosketusetäisyydelle. Mutta Simka näyttää jo täysin hyväksyneen uuden tulokkaan. Kovasti haluais mennä tutustumaan. Affair puolestaan tekee varsin topakalla sähähdyksellä selvää, että ei ole vielä valmis lähikontakteihin. Eikä siinä, hyvin nää poitsut uskoo ja antaa sen olla.

Nyt olis nimi hakusessa. Jotain mikä sopii Simkaan ja sitten kuitenkin myös Akun luonteeseen.



Tänään on merkittävä päivä myös yhdestä toisesta syystä. Siitä en kerro kuitenkaan vielä tämän enempää. Se on jotain punaista, pehmeää ja suloista. ;)

Isot onnittelut vielä kaikille Nompun sisaruksille!!

Ei kommentteja: