1.2.2016

Jänniä aikoja

Elämme hurjan jänniä aikoja! Meidän taloon syntyy pian pentuja! Pentue tulee yhteistyössä Kennel Von Schneelandin kanssa (http://www.uudenmaanosteopatia.fi/vonschneelands/pentuja.html), mutta sen verran olen innoissani, että täytyi vähän virkistäytyä blogi-maailmassa ja kertoa se tännekin!

Odotusta on nyt reilu viikko jäljellä ja illat kuluukin masun äärellä, potkunyrkkeilijöiden kanssa jutellessa. Sieltä meille sitten ehkä syntyy lauman nuorimmainen, sillä Isakin pennusta olen haaveillut jo vuosia!

Muutoin meidän elämä on ollut hyvin vaihtelevaa. Ollaan asuttu ulkomailla paimennuskuvioita kokeilemassa ja opiskeltu ja tehty pätkätöitä. Kaikenlaisia vastoinkäymisiä on ollut ja nyt onkin sitten suunnitteilla ihan uudenlaisia kuvioita. Toivotaan niille myötätuulia!

Tällä hetkellä meidän eläinvahvuuteen kuuluu muutama lainalammaskin ja paimennuskärpänen on puraissut kunnolla. Voipi olla, että lampaita näkyy meidän tulevaisuudessa enemmänkin.

Isakin ja Bettan pentu-juttuja voi seurata enemmän Von Schneelandin sivuilta ja facebook-sivulta. Mutta ehkä minä tännekin jotain päivittelen omaksi ilokseni. =)



Ei kommentteja: