12.4.2010

Jotain pientä ja punaista..

Perjantai-iltana sain kuulla aivan mahtavan uutisen. Semmoisen, jota on odotettu jo vuosia. Ja semmoisen, josta alkoi tulla totta viime syksynä. Ja semmoisen, joka on nappiinsa sitä mitä toivoin. Ja semmoisen, jonka todennäköisyys oli kovin pieni. Semmoisen mikä pisti minut sittenkin hiljaiseksi. :)

Tämmöisen: "Jokerille on löytynyt koti."




Pirjon (Tronic Kennel) ja Hanna-Marin (emän Tronic Catarua omistaja) mielestä Jokeri osoittautui luonteeltaan juuri meidän perheeseen sopivaksi. Sopivasti ytyä, muttei liikaa päällepäsmäriä (tulee jätkälauman nuorimmaksi) ja sellainen iloinen luonne, joka palautuu nopeasti eikä säiky turhia. Toisin sanoen just sitä mitä minä hainkin! Miten voikin olla. Ja näinpä perjantaina 23.4.2010 matalaan majaamme ja pienen laumamme viimeiseksi jäseneksi tulee kauan odotettu bordercollie-pentu. Sen kanssa toteutetaan kaikki se mikä Mion kanssa jäi vain haaveeksi ja lähinnä kotiharrasteluksi. Tavoitellaan tähtiä, mutta pidetään jalat tukevasti suomalaisessa kangasturpeessa. Kävin tänään(tai oikeastaan eilen, kello näköjään jo seuraavan vuorokauden puolella) pentuja katsomassa. Ja kertakaikkiaan.. Ne ovat mahtavia. Jokerin kanssa touhuilin ja namipalkka oli mieleen. :D Niihin toistaiseksi vihreisiin silmiin katsoessa sydän kyllä pakahtui. Siinä se nyt on. Siinä se todellakin on.

Ei muuta lisättävää tähän väliin. :)

Tai on sittenkin. Lisää valokuvia sekä Jokerista, että muista pennuista ja kohta vuoden täyttävästä Morrisista sekä emästä Tarusta, että isoäidistä Stellasta ja "tädistä" Gindasta löytyypi täällä: http://dondotin.galleria.fi/kuvat/TarOt-pennut+6vko/?n=0

Ei kommentteja: