12.3.2012

Pentagoni on täällä!

11.3 Lillan muuttui vihdoin levottomaksi! Koko päivä rampattiin, mouruttiin ja pedattiin.

klo 17.17 tuli ensimmäisestä pennusta sikiöpussi esiin, jonka Lillan nuoli rikki. Pentua sen sijaan ei kuulunut puoleen toista tuntiin. Tässä iski jo huolikin. Soittoa eläinlääkäriin ja yhteinen päätös odottaa..

klo 18..45 Odotus palkittiin. Syntyi lilavalkoinen (osh c 03) pieni ihme. (103g)

Sitten tapahtuikin vauhdilla seuraavan maailmaan tulo.

klo 19.05 Syntyi yönmusta (osh n) jössikkä. (100g) Tämä kaveri, kun nisän löysi.. ei siitä sitten ole irronnutkaan. Ja oli sitten ainoa pentu aamupunnituksessa, jolla paino noussut (peräti 14g)! :D

Sitten Lillan piti taas pitkän tauon. Päätin, että en huolehdi. Lillan voi hyvin ja lepäsi. Pennut liikkuivat masussa.

klo 0.22 Syntyi kolmas pentu, toinen lilavalkoinen pikku-kissa. (108g)

klo 0.44 Tuli neljäs pentu, sinivalkoinen (osh a 03). (109g)  Tässä vaiheessa saatiin jo plussa-pisteitä, kun mahdollisesti kolmea odotettiin. Mutta Lillanin masussa tuntui vielä selkeästi ainakin yksi!

Lillan piti pikkuisen tauon jälleen.

klo 1.44 tuli viimeinen pentu, myöskin sinivalkoinen. Erittäin äänekäs ja vaativainen pieni olento. Porukan kaikkein pienin, mutta totisesti kyllä myös pippurisin. (94g)

Kuudennettakin pentua uumoilin, mutta kun n 5 aikaan aamulla Lillan tuli vähän ulkoilemaan, pystyin tunnustelemaan masun kunnolla läpi. Ei tuntunut enää pentuja.
Vähänkös oli Lilli-pieni taasen pieni ja melkeinpä ruikelo!! :O

Kaikki pennut vaikuttivat heti alkuunsa elinvoimaisilta. Hakeutuivat nisille. Lillanille (ja minulle) oli kyllä rankka kokemus. Mutta omasta puolestani voin sanoa, että aivan mahtava sellainen. Voi sitä huolen määrää ja lopulta sitä helpotuksen määrää. Ja uuden elämän ihmettelyä. Tänään kyllä varmaan nukutaan itse kukin.

Tässä vähän kuvitustakin iiipanoista. <3







Pentu 1.

 

Pentu 2.
 



 Pentu 3.
 


 Pentu 4.
 



Pentu 5.