3.5.2010

Kuulumisia ja kuvia

Nonnis.. tässähän tää on aika mennyt kuin siivillä poitsujen kanssa leikkiessä ja touhutessa. Eipä tässä mitään kummempaa ole sattunut. Uudet perheenjäsenet on nyt selvästi sisäänajettu. Kissat että leikkivät keskenään myös nukkuvat ja harrastavat pitkiä, yhteisiä pesutuokioita.



Koirat tulevat hienosti toimeen keskenään. Noa ja Benno ovat leikkikumppaneita niin vetoleikeissä, juokse mun perässä- leikeissä kuin maataan selällään ja hamuillaan suulla ja painitaan-leikeissäkin. :D Noa on hauska leikkisetä Benin mielestä.



Benito on kokenut jos jonkinmoisia jänniäkin hetkiä tässä kuluneen reilun viikon aikana. Ollaan kuunneltu räyhääviä koiria, oltu kyläilemässä ja meillä on ollut jos jonkinmoisia vieraita. Käytiin muuten Tronicillakin vielä sanomassa pentu-siskolle ja veljelle hei hei ennen kuin sitten vappuna muuttivat nekin uuteen kotiin. Ja jos sieltä jotain jäi päällimmäiseksi mieleen, niin Mion !kummallinen kiintymys! talon poika-bortsuun Morrisiin. Mikä siellä Mion päässä kaihertaa? Tarjolla olisi ollut narttukin. :D Mio on yyber täydellinen koira kaikin puolin muuten, mutta suhteet toisiin koiriin sillä ei todella ole kohdallaan?

Kaikkein mielenkiintoisin suhde meidän taloudessa on kuitenkin Afilla ja Bennolla. Benno alkupäivinä astui Afia useita kertoja. Nyttemmin astumiset on jääneet ja kehiin on astunut leikkikuviot. Välillä näyttää siltä, että ei Afi millään voi pitää tuollaisesta meiningistä, mutta sitten se tarkoituksella kuitenkin menee Bennon luokse ja heittäytyy sen alle leikkimään. Noh.. kaipa se itse tietää mistä se pitää? Ihanan kärsivällinen se kuitenkin Bennon suhteen on.



Pistinpä vaihteeksi punnaten kundit. Tällaisia painoja tuli öökkösjärjestyksessä:
Afi: 3,7kg
Benno: 5,3kg
Mio: 18,6kg
Noa: 26,0kg
Simka: 5,3kg

Terveysuutisista hyvää päivää: Mion kynsi voi ailahtelevasti. Sanonta: "Ja kaikki meni hyvin kunnes..." osuu toistuvasti hyvin Mion kynnen tilaan. :/
Ostin sille sellaisen suojasaappaan. Se olikin sen verran hankalaa, että piti käydä useammassa e.kaupassa toteamassa, että Mion tassu osuu juuri kokojen väliin. Toinen koko on liian pieni ja toinen liian iso. Noh.. Isohan se oli ostettava ja sinne täytyy sitten laittaa ideaalisiteellä kunnon toppaukset, että pysyy saapas päällä. Noh.. saapas pysyy päällä ja tekee onneksi tehtävänsä. Mutta ei niin hyvin, että Mion kanssa mitään liian vauhdikasta voisi tehdä. Sekin tuli kantapään kautta koettua. Kynsi oli nimittäin taas vaihteeksi parempaan päin, kun ajattelin sitten, että täsähän vois mennä vaikka vähän riehuu metsään ja päästelees höyryi, ku ollaan niin iisisti otettu. Eikö mitä.. tassu oli aivan verinen, kun kotona siteet taasen purin. :( Nyt ollaan opittu ja tehty vain remmilenkkiä. Kumpa se paranisi pian.. tuntuu niiiiiiin pahalta, kun ei voi antaa sen toteuttaa itseään. Tynnyriä ei sentäs ole enää ollut tarpeen pitää. Yksi ikävä pois pelistä sentään.

Muuten meillä voidaan hyvin ja harmonia on keskuudessamme. :D

Videoleita touhuista näkeepi tuolta:
Tässä vähän yhteistreeniä lauman kanssa. Ei tehdä sinällään mitään tähdellistä, kunhan pyöritään. Silloin kun tosissaan opetellaan.. tehdään se toki häiriöttä (ts. muut odottelee sohvalla omaa vuoroaan).
http://www.youtube.com/watch?v=glKgCIWmSSg

Tässä yks juttu mikä ollaan täs joku aika sitten opeteltu miimun ja noomun kanssa.
http://www.youtube.com/watch?v=I7po5IxhS6I

Ja tässä sitä köh köh-meininkiä. Mun pieni pöver-män ja aina kärsivällinen Afi ;)
http://www.youtube.com/watch?v=BLNsh9zijk4

Uusia kuvia kissoista löytyypi tuolta: http://dondotin.galleria.fi/kuvat/Kissat/
Ja Bennosta muutamia löytyypi tuolta: http://dondotin.galleria.fi/kuvat/Benno/Bennon%20kasvukuvia/

1 kommentti:

raksu kirjoitti...

Kivoja kuvia:) ikävä teijän poppoota, onneksi tapaamme huomenna. =)

Hyviä videoita! (vaikka itse sanonkin;)