30.1.2012

Lilliputteja tiedossa!

Kuten jo aiemmin vähän enteilin, meillä on pentusuunnitelmia. Tai voiko niitä tässä vaiheessa enää suunnitelmiksi sanoa.. Ollaan jo paljon pidemmällä kuin vain suunnitelmissa! :)


Suunnitelmat nimittäin etenivät näppärästi, kun sekä meidän Lillan että kosiskelemamme Paju-kolli todettiin terveiksi ja jalostuskelpoisiksi. Paju tuli meille toviksi asustamaan tehtävänään valloittaa Lillin sydän. Jo vain niin kävi. Paju valloitti Lillanin lisäksi kyllä minut ja kaikki kylässä käyneetkin. Valtaisan hurmaava, aivan ihana, nuori mies, joka erittäin mielellään viettää aikaa olkapäällä lekotellen. Pariskunta itsekin oli kuin paita ja peppu, erinomaisia ystävyksiä. Astutusta emme päässeet näkemään, emmekä kuulemaan, mutta kun Lillanin nisät alkoivat kertoa omaa kieltään oli pakko varata aika ultraan.

Niinpä kävimme tänään Lillanin kanssa Ultrassa Mäntsälän eläinlääkäriasemalla, jossa asiansa totisesti osaava Merja Dahlbom jo tunnustelemalla pystyi kertomaan: kyllä täältä pentuja on tulossa. Ultrassa näkyi ainakin kolme pientä itämaista. Alla olevassa kuvassa näkyy kaksi edustettuna. Mistä löytyy se maltti, jolla odotetaan seuraava kuukausi??? :D



Virallisemmin esiteltynä yhdistelmä on S*Chamytas Purple Rain <3 Fi*Ancient Gelos. Kotisivuiltamme löytyy lisää asiaa yhdistelmästä, pennut-sivulta.

Paju on lähdössä maailman toiselle puolen, Australiaan, joten alustavasti näyttää siltä, että montaa pentuetta ei ole Suomeen jäämässä meidän pentueen lisäksi.

Suurella innolla odotamme näitä pikkuisia maailmaan. Toivottavasti ovat yhtä terveitä ja luonteeltaan yhtä herttaisia kuin vanhempansa!!

Tässä vielä tunnelman herättäjäksi vähän kuvia sekä yhdistelmästä että Lillin masusta.<3