3.9.2011

...ja surullista naamaa

Yemi 18.10.2008-3.9.2011. 





Yemi löytyi kuolleena häkistään. Aivan ennen aikojaan. Mikään ei viitannut huonoon vointiin tms. aiemmin. Äkkilähtö pienelle pojalle. :´C Voi YemYem-raukka, kumpa olisin voinut jotenkin auttaa.

Nyt on Tomo-pikkuinen yksin ja vailla kaltaistaan seuraa.

Pieni, keltainen luppapoikamme,
sinua jäätiin kaipaamaan...

Iloista naamaa

Tänään oli Noan toiset agikisat. Otettiin tällä kertaa kaksi rataa. http://www.janakkalankoirakerho.net/?x103997=123318 .

Ja kas kummaa.. sieltähän tuli tulokset molemmista. Kieltoja tuli varsinkin pujottelusta. Mä pelkäsin niin kovasti, että se munaa sen pujottelun, että varmistin kauheasti ja liikaa. Olis pitänyt varmasti antaa sen vapaasti mennä. Mutta kyllä niihin täytyy vielä satsata. Sillä viisii, että lopputulos olisi se, että voin lähettää sen pujolle ja se tasan tietää mitä sen pitää silloin tehdä. Tylsäähän se olisi, jos ei olisi mitään mitä treenata.

Lieksassa seuraava yritys, jos ei tule mitään kurjuutta estämään. Eli pari viikkoa aikaa harjoitella pujoon edes lisää varmuutta tänhetkiseen verrattuna.

Isak oli mukana kisoissa ja menossa muutenkin. Se ei ollut moksikseenkaan. Ja varsinkin, kun oli leikkikaveri mukana. Dumf and Galwy Inisheer for Tronic <3 Kisojen jälkeen oli pentutreffit ja voi pojat, että nyt väsyttää.