30.12.2010

Kohti Uutta Uljasta Vuotta 2011

Tässä vähän kuvaterveisiä meidän mökistä.. Jouluaaton ja Joulun ajan tunnelmia.



Simkasimsimsimsalabim ja Nomparelli taustalla.



Bortsukasa. <3



Pieni punainen pirpana ja muuttosekamelskaa.



Kolme koiraa ja ROTTA! :D





Karvakuonot saivat joululahjaksi reunallisen koiranpedin. Sen suosio on ollut suuri. Sitä käyttävät niin koirat kuin kissatkin ja pupusetkin ovat siellä pyörähtäneet. :) Kerrankin onnistunut lahja! :D



Nää kaks on kuin kaks marjaa. Leikkiivät, telmiivät, syövät, touhuavat YHDESSÄ. Ei riitasointuja vaikka ovatkin luonteeltaan melko erilaisia. Ihana pari.

22.12.2010

Vuoden vimppoja päiviä viedään..

Kovasti ja paljon on tapahtunut kuluneen vuoden aikana. Välillä niin kovasti, että on tehnyt kovasti myös kipeää. Mutta laitellaan tähän nyt kuulumisista parhain vuoden viimeisiä päiviä kun viedään..

Meidän lauma muutti Sipooseen, pieneen punaiseen "stuugaan". Lauma sai ison oman pihan ja paulen vapautta kesät/talvet. Mummon mökkimme oli kantovedellä ja ulkoweskillä varustettu, pieni tupa. Syksyn myötä sisään (ja ulos) on saatu vesi (toistaiseksi vain kylmä) ja alakerta valmiiksi. Eli keittiö sekä oh ovat nyt asumiskelpoiset. Yläkerta eli makkari/th ja kylpyhuone ovat vielä työn alla. Tänään eristeltiin yläpohjaa ja Joulun jälkeen jatketaan eristyksillä ja pikkuhiljaa kylppärin laatoituksella. Tammikuun loppuun mennessä pitäisi (jos suunnitelmia on uskominen) sisärempan olla melko valmis. Eli vielä kuukauden verran hyväksikäytetään ystävyyssuhteita (suihkutukset kaiffareilla) ja juostaan pikapikaa parinkympin pakkasilla ulkohuussissa.

Täytyykin yrittää napata huomenna aamusella vähän kuvia laumasta uudessa kodissa.. valosan aikaan. Niin voisin tänne laittaa. Kamerasta ei juuri nyt löydy mitään tuoretta.. Kuvausinspiraatio ja aika on ollut kuivissa, kun projekteja, töitä ja rakennushommia on ollut kiusaksi asti. ;)